Vi samarbetar med Terrific Wines och fantastiska Anna Sundin som håller i provningen. Det är alltid ett uppskattat inslag vid event eller fest!

Provningarna tar ca 1 timma och vi har alla tillbehör för att hålla provningen. Vin köper ni in själva efter överenskommelse. Det går självklart bra att utforma en specialprovning efter egna önskemål eller för större sällskap. Från 150 kr/person men kontakta oss gärna för en offert.

Vin- eller champagneprovning

Här provar vi 4 olika viner eller champagner och går igenom provningsteknik samt ursprung, historia och egenskaper. Om man är ett större sällskap kan det passa bra med en mingelprovning på stående fot med två olika viner/champagner.

Vin- och smakprovning

Här lär vi oss om hur vi bäst kan kombinera mat och hur olika smaker påverkar vinet med små smakbitar och fyra olika viner.

Kombinationsprovning

Här provar vi 4 olika viner och även 4 olika ostar eller 4 olika chokladsorter. Vi går igenom hur man bäst kan kombinera ett visst vin med en viss choklad eller ost. Vi går även igenom provningsteknik och choklad/ost framställning.

Om Terrific Wines

Terrific Wines är en vinimportör med stor själ och stort hjärta. De brinner för att erbjuda bra kvalitet och samarbeta med bra människor och producenter. 2017 blev företaget utsedda till tredje bästa vinimportör i Sverige. Kika gärna in på deras hemsida eller facebook för mer information och inspiration:

Om Anna Sundin

Anna har lång erfarenhet i vinbranschen både i form av egen vinimport och provningsverksamhet, vinresor, domaruppdrag i internationella vintävlingar och nu som event och produktansvarig på Terrific Wines.