Det finns många lokaler på gården och ständiga planer för hur vi kan utöka verksamheten. För tillfället kan vi erbjuda möteslokal i vår huvudlokal som är gårdens gamla ladugård. När ni hyr hos oss får ni tillgång till hela byggnaden och vi kommer gemensamt fram till vad som är mest lämpligt för ert sällskap. I lokalen finns en nedervåning som har två mötesrum/sällskapsrum, en entréhall och ett kapprum/korridor. Nedervåningen har också två toaletter, kök och personalutrymmen. Vår övervåning kommer man till genom en av två trappor och här finns en öppen yta för större sällskap. Dessutom erbjuder vi möjlighet att ordna möte i Naturen med de olika möjligheter som det ger! Samtliga lokaler finns i anslutning till varandra och vi tar aldrig emot mer än ett sällskap på gården. Hör av dig så skapar vi gemensamt det koncept som passar just era behov bäst!

Höskullen

Höskullen är vår största lokal. Den ligger på andra våningen i den gamla lagår’n och här kan vi ha fest och möten för mellan 6 och 80 personer beroende på möblering. Lokalen är byggd i tre etager, där det övre fungerar som dansgolv/scen, mellanetaget är lämpligt för möte/festdukning och det nedre etaget för att duka upp buffé. Det skiljer ett par trappsteg mellan varje etage. 

I lokalen ingår wifi, projektor samt projektorduk, discoljus- och ljud. Ljudmixerbord och mikrofoner kan hyras till.

Nedervåningen: Svinstian och spiltan

Svinstian och Spiltan är två mindre möteslokaler anpassade för mindre grupper och runda-bordssamtal. Passar bra för grupper upp till ca 15 personer. Här har vi vanligtvis uppdukad cafésittning, men lokalerna går att anpassa efter behov och önskemål. I entréhallen har vi buffé- och cafédisk.

 

Naturen – stillasittande eller walk and talk?

Naturen erbjuder oändliga möjligheter beroende på väder och vind och dina önskemål! Naturen hjälper oss att varva ner och att bli mer kreativa! Picknick-filtar på gräset eller mer traditionell biosittning för föreläsningar? Eller varför inte testa det mer kreativa ”Walk and talk”. Vi ställer upp det du vill ha och hjälper dig att skapa förutsättningarna för ett lyckat möte. Om vädrets makter inte är på vår sida, så arrangeras mötet istället inomhus eller i tält.

Vi kan också erbjuda en guidad naturvandring.