Det finns många lokaler på gården och ständiga planer för hur vi kan utöka verksamheten. För tillfället kan vi erbjuda tre olika möteslokaler som samtliga ligger i den gamla lagår’n: Höskullen, Svinstian, Spiltan. Dessutom erbjuder vi möjlighet att ordna möte i Naturen med de olika möjligheter som det ger! Samtliga lokaler finns i anslutning till varandra och vi tar aldrig emot mer än ett sällskap på gården. Det går givetvis bra att boka en kombination av lokaler – hör av dig så skapar vi gemensamt det koncept som passar just era behov bäst!

Vi har just renoverat (så gott som) klart. Bilder kommer snart (men lite kan ni hitta på vårt instagramkonto eller i bloggen)!

Höskullen

Höskullen är vår största lokal. Den ligger på andra våningen i den gamla lagårn och här kan vi ha möten för upp till 80 personer beroende på möblering.

Svinstian & Spiltan

Svinstian och Spiltan är två mindre möteslokaler anpassade för mindre grupper och runda-bordssamtal. Passar bra för grupper upp till ca 15 personer.

 

Naturen – stillasittande eller walk and talk?

Naturen erbjuder oändliga möjligheter beroende på väder och vind och dina önskemål! Picknick-filtar på gräset eller mer traditionell biosittning för föreläsningar? Eller varför inte testa det mer kreativa ”Walk and talk”. Vi ställer upp det du vill ha och hjälper dig att skapa förutsättningarna för ett lyckat möte. Om vädrets makter inte är på vår sida, så arrangeras mötet istället inomhus eller i tält.