Allt kan man inte göra själv och vi tror mycket på samverkan och jobbar mycket tillsammans med entreprenörer, kreatörer och producenter i vår närhet. Tillsammans med våra samarbetspartner och goda vänner kan vi skapa ett bättre erbjudande för dig som kund och vi hoppas att det ska tilltala. Vi tror på närproducerade och ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt! Kontakta oss för att veta mer om hur vi knyter ihop helhetskoncept – eller ta direkt kontakt med någon av våra vänner nedan för att diskutera just det ni önskar!

Listan nedan är inte på något vis komplett, den uppdateras hela tiden! Vill du finnas med i vårt nätverk? Kontakta oss så ses vi!

Våra vänner Lotta och Lena på Gröna Hörnan i Alingsås gör alltid allting med ett stort leende och härligt engagemang tillsammans med sina medarbetare. De gör fantastiska blomsterarrangemang till bröllop, fest och event och de gör t.ex. fantastiska brudbuketter. 

Vårgårda Actioncenter erbjuder femkamper och utmaningar såsom t.ex. bumperball och paintball. De tar gärna med sig sina saker ut till oss på gården och sätter ihop ett bra paket för ert konferens- eller fest-event. Hör av er till oss eller direkt till Vårgårda Actioncenter för att diskutera möjligheter!

Se mer på: www.vargardaactioncenter.se 

Vårt kaffe kommer från Peters kafferosteri – ett mikrorosteri i Göteborg med stor känsla för kaffe. Det kaffe som gjorts för oss kommer från Brasilien och produceras av PauloHenrique Cruz på gården Sitio Cafe Forte i regionen Serra Da Canastra. Den del av gården som detta kaffe kommer från är microlot nr 38 och växer på 1185 m höjd. Böntypen heter Mundo Novo och är naturligt processad. Det flesta kaffeodlingarna i Brasilien växer inte på så hög höjd och de har ofta väldigt stora gårdar; men just denna gård är liten,
enbart 30 ha.

Följ Peter på instagram: @peterskafferosteri

Hollanders glass: Småskaligt, personligt och hållbart Vår vän Joachim tillverkar fantastiskt god och lyxig hantverksglass med fokus på att använda de bästa ekologiska och lokala råvarorna. Glassen är certifierad av Eldrimner, vilket borgar för rik smak och hög kvalitet. Innehållet är naturligt och hantverket bygger på kunskap och uppfinningsrikedom. Glassen kan du hitta hos oss i caféet!

Mer information om Hollanders Glass–>

Jenny som driver Jennys små söta gör fantastiska bakverk i en helt glutenfri miljö. Jenny erbjuder praliner, kakor, bullar, frallor, tårtor m.m. som är anpassade till alla typer av allergier.

Följ Jenny på Instagram: @jennysmasota eller Facebook: Jennys Små Söta

grand_hotel_alingsas_sweden_guld_cmyk

Genom vårt samarbete med Grand Hotel i Alingsås kan vi erbjuda attraktiva gruppriser till Er och Era gäster. Här finns även möjlighet att förlänga t.ex. bröllopsfirandet med en uppsamling dagen före bröllopet och en trevlig brunch dagen efter. Hotellet har 112 rum varav 3 juniorsviter och totalt 200 bäddar. 

För gruppbokning maila eller ring Helena Eriksson – manager@grandhotel-alingsas.se 0322-670100 Hänvisa till att bröllopet ska vara på Dahlbogården.

Mer information om hotellet–>

 

Söker du en videograf? Då ska du absolut kontakta proffsiga HR Produktion! De sätter ihop fantastiska filmer från ert bröllop (eller annan aktivitet)! 

Kika in på deras hemsida: www.hrproduktion.se eller Följ på Instagram: @hrproduktion för mer information.

Våra husfotografer Annika och Eva som tillsammans driver AxEl Foto anlitar vi alltid när vi ska fota i verksamheten. De känner oss och miljöerna här – och tar dessutom fantastiska foton. De har ibland fotoutställning hos oss och rätt som det är poppar de upp en liten fotostudio här för porträttfoton! De fotar barn, familjer, brudpar och natur!

Du kontaktar dem via Facebook (AxEl Foto) eller Instagram på @axel_foto_annika_eva

Fina Jenny på A cup of Lifestyle driver en butik för kläder och inredning i Lidköping, men hon är även porträttfotograf! Tillsammans erbjuder vi möhippefotograferingar a la boudoir-foto här på Dahlbogården. Kontakta någon av oss (Jenny på A cup eller Maria på Dahlbogården) för mer information!

Jenny hittar du på Instagram: @acupoflifestyleab

Bröllop med Alina är en bröllopskoordinator som hjälper dig hela vägen från första idé till genomfört bröllop. Med känsla för detaljer såväl som helhet hjälper hon er!

Kontakta Alina på Instagram: @brollopmedalina

Bubbelobrie

”Bubblan” älskar fest! Hon rullar in festklädd på lätta hjul, öppnar sina luckor och bjuder på mycket mer än bubbel & brie … Bubbel och Brie  är en cheese truck som välkomnar era gäster med champagne/mousserande vin och en mingeltallrik med ostar, chark, knäcke, frukt & marmelader m.m.

Kontakta dem via Instagram: @bubbelochbrie eller hemsidan: www.bubbelochbrie.se

vårgårdadbuss_logo

Vårgårdabuss är ett familjeföretag som erbjuder resor vart ni vill! De klarar allt från stora sällskap till en liten grupp. De kan t.ex. hämta upp gäster från Göteborg och köra ut till oss och sedan tillbaka igen. Kontakta dem via oss för en helhetslösning eller direkt via:

Hemsidan för offert: https://vargardabuss.se/offert/

Mail: info@vargardabuss.se eller Facebook: @vargardabussab

Sandra P är frisör och har sin salong på landet, i närheten av oss, men hon kommer också gärna till oss för att hjälpa till med bruduppsättningar. När du vill bli bemött med omtanke, lyhördhet samt bli inspirerad att våga nytt så ska du kontakta Sandra P! Expertkunskap, erfarenhet och mode! Tillsammans med Sandra kan vi tillsammans skapa ett fint paketerbjudande här på gården inför bröllopsdagen!

Sandra är också en fantastisk sångerska och sjunger gärna på ert bröllop. Sök efter Sandra Palmborg på YouTube eller via Soundcloud.com

Du hittar Sandra på Facebook: Sandra_P eller Instagram: Sandra_p_frisor

Gabriella är Boråsbaserad – och faktiskt den som var den allra första brud som arrangerade bröllop hos oss! Hon fotar bröllop med stor dedikation och att uppfylla era önskemål är hennes största fokus. Kan hon dessutom bidra till att er glädjefyllda dag fylls med ännu mer glädje så känner hon att ytterligare ett mål har nåtts! Gabriella slänger sig gärna på marken o rullar runt bland löv o gräs för att fånga den perfekta bilden – engagemang är stort och hon ger alltid sitt allra bästa!

Hitta mer information på Gabriellas hemsida–>

Instagram: @det.sa.bara.klick