Ska du anordna ett möte, en workshop eller en konferens? Letar du efter en lokal på landet med karaktär, för inspirerande möten med innovationskraft? På Dahlbogården kan vi erbjuda ett antal mötespaket, men även individuellt anpassade möten efter dina önskemål i enkla, unika lokaler. Vi har kanske inte den senaste tekniken, men här finns mycket utrymme för kreativt tänkande! Vi kan hjälpa dig att planera och arrangera ditt möte – kontakta oss för prisförslag!

Mötespaket

Heldagskonferens

Behöver du en hel dag för ditt möte eller konferens? Då erbjuder vi ett paket med välkomstfika, kall lunchtallrik samt eftermiddagsfika. Måltidsdryck samt kaffe på maten ingår. Ni få tillgång till en lokal efter ert behov och önskemål!

Pris: från 350 kr per person

Halvdagskonferens

Räcker det med en halv dag för ditt möte eller konferens? Då erbjuder vi ett paket som antingen startar eller avslutas med en kall lunchtallrik, samt antingen en förmiddags- eller eftermiddagsfika. Måltidsdryck samt kaffe på maten ingår. Ni få tillgång till en lokal efter ert behov och önskemål!

Pris: från 250 kr per person

Hel- eller halvdagskonferens med aktivitet

Vill ni förgylla mötesdagen med en gemensam aktivitet? Då går det utmärkt att kombinera konferensen med en av våra aktiviteter! Kontakta oss för tillgänglighet och möjligheter – tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för ert möte!

Pris: offert.

Aktiviteter

Alla våra aktiviteter genomförs i samband med ett möte eller en konferens. För samtliga alternativ kan ni kontakta oss för offertförfrågan och mer detaljer. Har ni idéer om något annat som ni vill genomföra? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Vin- ost och chokladprovningar

Vi samarbetar med Terrific Wines och Bubbel och Brie som håller i provningar. Det är alltid ett uppskattat inslag vid event eller fest!​

19029412_1357073034380984_9197287268658778156_n

Mångkamp

Vårgårda Actioncenter hjälper oss att genomföra mångkamper och de kan arrangera allt från paintball i skogsdungen till bumperball och fem-kamp.

Naturen

Vi har naturen runt knuten och kan erbjuda en rad olika möjligheter att berika mötet eller konferensen med en naturupplevelse.

Föreläsning

Henrik Oscott föreläser och håller i kursen om presentationsteknik, film och filmskapande. Ett lärorikt och uppskattat inslag till mötet!