Vi har mycket bokningar hos oss och verksamheten växer! Därför söker vi just nu både en konferens- och eventvärd samt serveringspersonal. Intervjuer och ansökningar sker löpande så vänta inte med att söka. Senast 15 mars vill vi dock ha ansökan hos oss. Ansökan, som inkluderar ett CV och ett personligt brev, skickas till info@dahlbogarden.se 

Dahlbogården driver en event- och festlokal, med gårdscafé och konferenser såväl som stora bröllopsfester. Verksamheten ligger i Hol, mitt emellan Vårgårda och Alingsås, på en gammal gård med anor från 1600-talet i en byggnad från 1800-talet. Här har vi skapat en härlig miljö där vi erbjuder personlig, unika och rustika event! Vår verksamhet har säsongsstängt under januari-mars och högsäsong mellan juni-augusti. Däremellan har vi öppet främst på helger och för särskilda, inbokade, event. Gårdscaféet är öppet onsdagar-fredagar under juni, juli och augusti.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Se mer information nedan:

Kreativ och positiv eventvärd!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, prestigelös, självgående och driven. Du har gärna erfarenhet från café-, konferens- eller restaurangbransch, som t.ex. serveringspersonal, kallskänka eller värd/värdinna. Du är flexibel och är serviceinriktad. Det är viktigt att du visar glädje i jobbet och har stor respekt för våra kunder. Vi är ett litet team där vi alla är måna om att driva verksamheten framåt och du ska tycka om att jobba tillsammans, men också tycka att det är ok att jobba ensam då och då. Du har tillgång till bil, då det annars kan vara svårt att ta sig fram och tillbaka till oss – samtidigt som det ibland krävs bil för att komplettera med varor, leverera eller hämta något. Du talar svenska obehindrat, men det är även positivt med andra språk.

Vad erbjuder vi?

En 40-60%-tjänst från och med maj/juni 2020 till och med i höst, med fokus på helger, med möjlighet till förlängning.

Tjänsten omfattar en rotation i verksamhetens alla delar:

  • Att ensam ansvara för t.ex. ett konferensevent, inkl. förberedelse av förtäring.
  • Att vara delaktig i caféverksamheten
  • Att vara med och förbereda inför bröllop och större event
  • Att servera
  • Att diska
  • Att städa
  • Att vara med och utveckla verksamheten
  • m.m.

Serveringspersonal som sprider glädje

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, prestigelös, självgående och driven. Du har gärna erfarenhet från café-, konferens- eller restaurangbransch. Du är flexibel och är serviceinriktad. Det är viktigt att du visar glädje i jobbet och har stor respekt för våra kunder. Vi är ett litet team där vi alla är måna om att driva verksamheten framåt och du ska tycka om att jobba tillsammans. Du talar svenska obehindrat, men det är även positivt med andra språk.

Vad erbjuder vi?

Timanställning från och med april 2020. Tjänsten innebär att vara med och förbereda för bröllop och event, att servera, att diska och att städa m.m. Huvudsaklig arbetstid på kvällar och helger, men andra tider kan förekomma.