Under sommaren och runt jul håller vi vårt café och lilla butik öppen. Vårt café har gott om platser inomhus med generösa avstånd mellan borden, såväl som ute på vår härliga trädgårdsterass. I butiken säljer vi ekologiska och närproducerade produkter från våra vänner och samarbetspartners såsom t.ex. honung, konstverk och choklad. Vi erbjuder lättare luncher och god fika. Den här säsongen har vi även premiär för ”laddfika” – Välkommen till oss om du behöver ladda din elbil. Njut av våra trivsamma lokaler, trädgård och vackra omgivningar. 

ÖPPETTIDER:

Vi öppnar för säsongen under Kristi Himmelhelgen. Se öppettider för mer information och följ oss på Instagram och Facebook för löpande uppdateringar om öppettider. Under maj kommer vi att ha öppet på helger och under juni öppet onsdag – söndag. I juli och augusti har vi många bröllopsbokningar på helgerna så då har vi främst öppet onsdag – fredag.

Vi öppnar gärna upp för sällskap utanför ordinarie öppettider – hör av er via mail eller telefon med lite framförhållning så hoppas vi på att kunna lösa något åt er.

Foton av AxEl Foto