Bröllop, jubileum eller en rolig aktivitet tillsammans med nära och kära? Vi kan hjälpa dig att arrangera det lilla eller det stora. Oavsett storlek eller anledning, så vill vi göra allt för att det ska bli ett härligt och roligt minne! Det går också bra att bara hyra lokalen och ordna allt på egen hand.

Kika lite på våra olika aktiviteter, sen kan vi tillsammans hitta en tid för att personligt möte för att planera.

Festarrangemang

Vill du ha hjälp att möblera, duka, dekorera och planera din fest – samt hjälp med maten? Kontakta oss då för ett personligt möte så att vi gemensamt kan diskutera hur ni vill ha det! Vi erbjuder dels mat lagad på plats, men även samarbeten med andra.

Aktivitet

Vill du anlita oss för att arrangera en aktivitet eller kanske för att testa på någon av de aktiviteter som vi kan erbjuda? Hos oss kan du antingen hyra lokalen och själv arrangera allt, eller så hjälper vi dig med mat och fika samt arrangemang kring aktiviteten.

Endast hyra lokal

Om du bara vill hyra lokalen så går det bra. Du får då tillgång till hela huset, köket och den utrustning som finns på plats. Du ansvarar själv för städning, diskning etc. och får fria händer att möblera bord och stolar, duka och dekorera så som det passar dig. Porslin, glas och bestick finns. Du kan hyra dukar och tygservetter om du vill.