Äpplen och päron

Precis innan hösten led mot sitt slut så planterade vi nya träd! Nedanför trappen upp mot skullen planterade vi en ros, ett äppleträd och ett päronträd. Berth satte upp armeringsnät och vi spaljerade upp dem. Med tiden hoppas vi kunna leda grenar upp längs med räcket!

Armeringsnät och spaljerade träd

Dessutom så hämtade Berth björkar i skogen som vi planterade längs med allén där vi under flera år har haft några ”hål”. Rådjuren gick hårt åt några av björkarna för många år sedan. Med tanke på den ganska chockartade upplevelsen för dessa björkar att först bli uppslitna med grävmaskin (inte helt lätt att få med rötterna bra) och sen planterade och drabbade av de två torraste veckorna på hösten – så får vi se om de har överlevt när våren kommer!

Vår björkallé som leder fram till gården!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *